fbpx

Over

Havenums

Havenums: wat betekend onze naam? Have = hebben, dat is bekend. Nums is een Twents woord. Wij zijn een echts Twents bedrijf, Tukkers in hart en nieren. Twents is een dialect van de Nedersaksische taal en nums = niemand. Dus Havenums staat voor meubilair dat (bijna) niemand heeft! Meubilair met een X-factor, eXtraordinary furniture.

Maar Havenums staat ook voor meubilair van hoge kwaliteit, no-nonsens, eerlijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid, korte lijnen en afspraken nakomen.

Een passie
voor bijzonder

Havenums is ontstaan uit onze passie voor mooi, bijzonder, niet alledaags meubilair. Vanuit ons zusterbedrijf TBB Totaal zijn we al meer dan 10 jaar bezig in de markt van kantoor- en projectmeubilair, werkplaatsmeubilair en andere bedrijfsinrichtingen. Dat doen we door geheel Nederland, in België en in Duitsland.

In de loop der jaren hebben we behoorlijk wat prachtig, niet alledaags meubilair voorbij zien komen en dat willen we graag met jullie delen! Exclusief meubilair dat je zeker niet op elke hoek van de straat vindt. Kwaliteitsmeubilair ook. Van diverse fabricaten uit binnen- en buitenland.

Latest items

Havenums

Onderscheid u van de massa met dit limited edition meubilair. Bekijk hier onze recent toegevoegde originele items.