fbpx

Havenums x …

Partners

Onze partners worden net zo blij van ‘Extraordinary furniture’ als wij. Door onze samenwerking met gepassioneerde ontwerpers, vakmensen en unieke merken kunnen wij bijzondere collecties aanbieden die echt opvallen.

Havenums x Lillus

Official
Supplier

De prachtige fauteuils, de wederzijdse passie voor sport, de geweldig mooie designs en afwerking en uitstekende Duitse kwaliteit, daarom hebben we jaren terug al contact opgenomen met Lillus en altijd contact gehouden. Lillus is ontstaan uit een kinderdroom, uit nostalgie en de wens om hele bijzonder meubelstukken te creëren voor een elegante, bijzondere ontspanning.

Blij en vereerd zijn we dan ook dat wij, Havenums, de officiële partner zijn van Lillus in Nederland en België. In de loop der tijd heeft Lillus grote maar doordachte stappen vooruit gedaan, meer takken van sport erbij en naast de fauteuils ook bijzetstoelen en barkrukken/counterkrukken. Onlangs zijn we bij Lillus op bezoek geweest om nader kennis te maken, het meubilair te bekijken en te testen, voor een producttraining, om de samenwerking verder te bespreken en uit te werken en ideeën uit te wisselen. Van beide zijden is het enthousiasme groot, we verwachten en hebben zin aan een jarenlange goede samenwerking.

Gelijk ook hebben we 2 voetbal fauteuils en een basketbal barkruk meegenomen voor in onze eigen showroom. Kom langs én binnen om dit prachtige meubilair te bekijken en te proberen. U bent van harte welkom.

Bekijk hier de website van Lillus

Havenums x Booom

Gedeelde
passie

Bijzonder, fraai en zéér exclusief. Dat zijn de prachtige design fauteuils van Booom. Booom is een anonieme Franse kunstschilder, gevestigd in Dubai, wiens doel het is om boeiende kunstwerken te produceren.

De fauteuils zijn zeer exclusief want de oplage per stoel met ontwerp is gelimiteerd. U krijgt er een certificaat van echtheid van Booom bij.

De basis is de bekende Egg chair design stoel naar een meesterwerk Deens ontwerp. De vorm van de stoel is perfect voor op maat gemaakte met de hand beschilderde kunstwerken, gekenmerkt door verbazingwekkend vakmanschap, een uniek ontwerp en een hoogwaardige kwaliteit van de bekleding. Met de nadruk op afwerking en esthetiek en een ongekende verfkwaliteit, resulterend in een moderne en glamoureuze kunststoel.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, de schaal van glasvezel is met een epoxyverfafwerking, het interieur met hoogwaardige Italiaans leder.

Bekijk hier de website van Booom

Latest items

Havenums

Onderscheid u van de massa met dit limited edition meubilair. Bekijk hier onze recent toegevoegde originele items.